Palvelumme

73404_455638113538_614528538_5337772_2501431_n-001.jpg

Surun kohdatessa tarjoamme Teille henkilökohtaisen ja kiireettömän palvelun. Saatte kaikki lemmikkinne tuhkaamiseen liittyvät palvelut ja tuotteet luotettavasti samasta paikasta. Toimimme yhteistyössä useiden eri eläinlääkäreiden ja eläinlääkäriasemien kanssa.

Noutopalvelu

Suomen Eläintuhkaus noutaa pois nukkuneen lemmikkinne eläinlääkäriasemalta sopimuksen mukaan. Voitte myös tuoda lemmikkinne itse toimipaikkaamme Myrskylään. Otamme Teidät vastaan arkisin ajanvarauksella. Viikonloppuisin olemme suljettuna ja Teitä palvelee lähin päivystävä yhteistyöeläinlääkärimme.

Tuhkaus

Tuhkaus on hienotunteinen ja vaivaton tapa lemmikkinne hautaamiseen.

Valittavissanne on yksilötuhkaus, jossa lemmikkinne tuhkataan erikseen ja tuhka otetaan talteen valitsemaanne uurnaan. Uurnattu tuhka palautetaan Teille sopimuksen mukaan, joko eläinlääkäriasemalle tai postitse. Voitte myös noutaa uurnan toimipaikastamme Myrskylästä ajanvarauksella.

Yksilötuhkaus hautapaikalla, jossa lemmikkinne tuhkataan erikseen ja tuhka otetaan talteen pellavauurnaan. Uurnattu tuhka haudataan omalle merkitylle hautapaikalleen 10 vuoden sopimuksella Lehtolaan, Suomen Eläintuhkauksen omistamalle metsäalueelle. Palvelu sisältää kaiverretun tumman hautakiven aluskivellä. Pellavauurnan hautaus, sekä hautakiven kiinnittäminen suoritetaan toimestamme maan ollessa sula. Hautapaikkakartta on saatavilla toimistostamme.

Voitte halutessanne valita myös yhteistuhkauksen, jossa lemmikkejä tuhkataan useampia samanaikaisesti. Tässä vaihtoehdossa lemmikkien tuhkat haudataan Lehtolaan, tähän tarkoitukseen varatulle metsäalueelle. Yhteistuhkatuille lemmikeille on halutessanne mahdollista erikseen tilata  muistolaatta Lehtolan muistokiveen.

Uurnat

Uurnamme valmistetaan kotimaisena käsityönä, joten ne ovat yhtä yksilöllisiä kuten lemmikkinne. Laajasta valikoimastamme löydätte lemmikkinne muistolle juuri sopivan vaihtoehdon. Osa uurnistamme on myös maatuvia, jos haluatte haudata uurnan myöhemmin.

Muisto- ja hautakivilaatat, sekä hautakivet

Kauttamme saatte myös uurnaan kiinnitettäviä muistolaattoja, hautakivilaattoja sekä hautakiviä. Kaiverrus sisältyy tuotteiden hintaan. Erikseen tilattavat hautakivilaatat ja hautakivet toimitamme Teille jälkitoimituksena postitse tai voitte erillisestä sopimuksesta noutaa ne myös itse ajanvarauksella toimipisteestämme.

Muotokuvataulut

Lyijykynä- ja pastellitaulut ovat tilauksesta tehtäviä tauluja. Taulut tehdään Suomessa käsityönä. Taulua voi tilata kahdessa eri koossa. Lisätietoja täältä.