Kun suru kohtaa asiakkaitanne, huolehdimme heidän eläinystävänsä viimeisestä matkastansa.

Eutanasia on usein eläinlääkärin viimeinen palvelus asiakkaalleen. Viimeisen palveluksen jälkeen on aika viimeisen matkan. Sen haluaa olevan yhtä onnistunut kuin asiakkaan hoitosuhde on ollut. Olemme hoitaneet tämän matkan yhteistyössä niin pienten, kuin isompien eläinpraktiikoiden kanssa yli 35 vuoden ajan.

Miksi me?

ammattitaitoisuus.png

Yli 35 vuoden kokemus

Olemme Suomen vanhin yksityisessä omistuksessa oleva pieneläintuhkaamo. Olemme pystyneet kehittämään toimintaamme asiakkaiden tarpeiden ja tekniikan kehittymisen johdolla. Valitsemalla meidät, saatte käyttöönne yli 35 vuoden kokemuksemme.

yhteistyokumppanit.png

Yli 80 eläinpraktiikan luottamus

Periaatteemme palvelussamme on minimoida eläinlääkäriasemien henkilökunnan työ ja maksimoida asiakkaiden tyytyväisyys. Lisäksi yrityksemme keskittyy täysipäiväisesti tuhkauspalveluiden tarjoamiseen emmekä harjoita muita liiketoimia sen ohella. Näin pystymme tarjoamaan ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua yli 80 yhteistyöeläinpraktiikallemme. Lue heidän antamia referenssejä palvelukonseptimme toimivuudesta.

digitaalinen.png

Digitaalinen lähetejärjestelmä

Tarjoamme käyttöönne digitaalisen lähetejärjestelmämme, joka on integroitu myös KliniQ-potilastietojärjestelmään. Tuhkauslähetteen voi siis luoda KliniQ-potilastietojärjestelmän kautta tai meidän omalla WEB-lomakkeellamme.

ymparisto.png

Ympäristöarvot otettu huomioon

Otamme toiminnassamme huomioon ympäristöarvot. Tämä näkyy esimerkiksi tuhkausprosessissamme, jossa käytämme Neste My uusiutuvaa polttoöljyä, joka valmistetaan 100 % jätteistä ja tähteistä. Tämä mahdollistaa jopa 90 % pienemmän hiilijalanjäljen fossiilisen polttoaineen käyttöön verrattuna. Tuhkausuunimme on myös varustettu jälkipolttokammioilla, jotta minimoimme tuhkausprosessissa syntyvän hiilijalanjäljen.

kotimaista.png

Kotimainen tuotevalikoima

Myös kotimaisuus on meille tärkeä arvo ja siksi kaikki tuotteemme ovat valmistettu Suomessa. Tutustu tuotevalikoimaamme.


Toimialue

Nykyinen toimialueemme kattaa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon ja Varsinais-Suomen. Jos eläinlääkäripraktiikkanne sijaitsee jossain muualla kuin nykyisellä toimialueellamme ja haluatte meidät yhteistyökumppaniksenne, ottakaa yhteyttä niin katsotaan miten voisimme hoitaa tuhkauspalvelunne.

toimintaaluekartta3.png

Lisätietoa meistä saat esitteestämme, meistä-sivulta ja palvelut-sivulta. Lue myös asiakkaidemme antamia referenssejä.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä yhteistyölomakkeella, puhelimitse 020 33 1234 tai sähköpostitse set@suomenelaintuhkaus.fi niin jutellaan lisää!