Kun suru kohtaa asiakkaitanne, huolehdimme heidän eläinystävän viimeisestä matkastansa.

Eutanasia on usein eläinlääkärin viimeinen palvelus asiakkaalleen. Viimeisen palveluksen jälkeen on aika viimeisen matkan. Sen haluaa olevan yhtä onnistunut kuin asiakkaan hoitosuhde on ollut. Olemme hoitaneet tämän matkan yhteistyössä niin pienten, kuin isompien eläinpraktiikoiden kanssa yli 35 vuoden ajan.

Miksi me?

Periaatteemme palvelussamme on minimoida eläinlääkäriasemien henkilökunnan työ ja maksimoida asiakkaiden tyytyväisyys. Tämän mahdollistaa helppokäyttöinen, yli 80 yhteistyöeläinpraktiikan käytössä oleva palvelukonseptimme sekä yli 35 vuoden kokemuksemme.

Yrityksemme keskittyy täyspäiväisesti tuhkauspalveluiden tarjoamiseen emmekä harjoita muita liiketoimia sen ohella. Näin pystymme tarjoamaan ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua yhteistyöeläinpraktiikoillemme.Ammattitaitoisuus

Yli 35 vuoden kokemus

Luottamus

Yli 80 eläinpraktiikan luottamusOtamme toiminnassamme huomioon ympäristöarvot. Tämä näkyy esimerkiksi tuhkausprosessissamme, jossa käytämme Neste My uusiutuvaa polttoöljyä, joka valmistetaan 100 % jätteistä ja tähteistä. Tämä mahdollistaa jopa 90 % pienemmän hiilijalanjäljen fossiilisen polttoaineen käyttöön verrattuna. Tuhkausuunimme on myös varustettu jälkipolttokammioilla, jotta minimoimme tuhkausprosessissa syntyvän hiilijalanjäljen. Myös kotimaisuus on meille tärkeä arvo ja siksi kaikki tuotteemme ovat valmistettu Suomessa.Ympäristövastuullisuus

Ympäristöarvot otettu huomioon

suomi

Kotimainen tuotevalikoimaToimialue

Nykyinen toimialueemme kattaa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon ja Varsinais-Suomen. Jos eläinlääkäripraktiikkanne sijaitsee jossain muualla kuin nykyisellä toimialueellamme ja haluatte meidät yhteistyökumppaniksenne, ottakaa yhteyttä niin katsotaan miten voisimme hoitaa tuhkauspalvelunne.

toimintaaluekartta3.png

Lisätietoa meistä saat esitteestämme ja meistä-sivulta

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä puhelimitse 020 33 1234, lomakkeemme kautta tai sähköpostitse set@suomenelaintuhkaus.fi niin jutellaan lisää!