Kun suru kohtaa asiakkaitanne, huolehdimme heidän viimeisestä matkasta.

Olemme toimineet alalla yli 30 vuoden ajan luoden pitkäaikaisia yhteistyökumppanuuksia eläinlääkäriasemien kanssa. Tämän on tehnyt mahdolliseksi ammattitaitoinen ja luotettava palvelu kunnioittaen jokaisen eläinystävän viimeistä matkaa.

Miksi me?

Periaatteemme palvelussa on minimoida eläinlääkäriasemien henkilökunnan työ ja maksimoida asiakkaiden tyytyväisyys. Tämän mahdollistaa helppokäyttöinen palvelukonseptimme ja kokemuksemme. Asiakkaamme ovat voineet luottaa palveluumme jo yli 35 vuoden ajan.Ammattitaitoisuus

Kokemus

Luottamus

LuottamusOtamme toiminnassamme huomioon ympäristöarvot. Tämä näkyy esimerkiksi tuhkausprosessissamme, jossa käytämme Neste My uusiutuvaa polttoöljyä, joka valmistetaan 100 % jätteistä ja tähteistä. Tämä mahdollistaa jopa 90 % pienemmän hiilijalanjäljen fossiilisen polttoaineen käyttöön verrattuna. Tuhkausuunimme on myös varustettu jälkipolttokammioilla, jotta minimoimme tuhkausprosessissa syntyvän hiilijalanjäljen. Myös kotimaisuus on meille tärkeä arvo ja siksi kaikki tuotteemme ovat valmistettu Suomessa.Ympäristövastuullisuus

Ympäristöarvot

suomi

KotimaisuusToimialue

Nykyinen toimialueemme kattaa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon ja Varsinais-Suomen. Jos eläinlääkäripraktiikkanne sijaitsee jossain muualla kuin nykyisellä toimialueellamme ja haluatte meidät yhteistyökumppaniksenne, ottakaa yhteyttä niin katsotaan miten voisimme hoitaa tuhkauspalvelunne.

toimintaaluekartta3.png

Lisätietoa meistä saat esitteestämme ja meistä-sivulta

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä puhelimitse 020 33 1234, lomakkeemme kautta tai sähköpostitse set@suomenelaintuhkaus.fi niin jutellaan lisää!