Palvelumme

Surun kohdatessa tarjoamme Teille henkilökohtaisen ja kiireettömän palvelun. Saatte kaikki lemmikkinne tuhkaamiseen liittyvät palvelut ja tuotteet luotettavasti samasta paikasta. Toimimme yhteistyössä useiden eri eläinlääkäreiden ja eläinlääkäriasemien kanssa.


Noutopalvelu

Suomen Eläintuhkaus noutaa pois nukkuneen lemmikkinne eläinlääkäriasemalta sopimuksen mukaan. Voitte myös tuoda lemmikkinne itse toimipaikkaamme Myrskylään. Otamme Teidät vastaan arkisin ajanvarauksella. Viikonloppuisin olemme suljettuna ja Teitä palvelee lähin päivystävä yhteistyöeläinlääkärimme.


Tuhkaus

Tuhkaus on hienotunteinen ja vaivaton tapa lemmikkinne hautaamiseen.
Valittavissanne on yksilötuhkaus, jossa lemmikkinne tuhkataan erikseen ja tuhka otetaan talteen valitsemaanne uurnaan. Uurnattu tuhka palautetaan Teille sopimuksen mukaan, joko eläinlääkäriasemalle tai lähettäen Matkahuollon kautta. Tällöin vaadimme maksun ennen lähetystä. Säilytysaikaa voi pidentää Omat paketit - sivulla kirjautumalla Matkahuollon palveluun. Voitte myös noutaa uurnan toimipaikastamme Myrskylästä ajanvarauksella. Tuhkaus hinnat löydät täältä


Yksilötuhkaus hautapaikalla, jossa lemmikkinne tuhkataan erikseen ja tuhka otetaan talteen pellavauurnaan. Uurnattu tuhka haudataan omalle merkitylle hautapaikalleen 10 vuoden sopimuksella Lehtolaan, Suomen Eläintuhkauksen omistamalle metsäalueelle. Palvelu sisältää kaiverretun tumman hautakiven aluskivellä. Pellavauurnan hautaus, sekä hautakiven kiinnittäminen suoritetaan toimestamme maan ollessa sula. Hautapaikkakartta on saatavilla toimistostamme.


Voitte halutessanne valita myös yhteistuhkauksen, jossa lemmikkejä tuhkataan useampia samanaikaisesti. Tässä vaihtoehdossa lemmikkien tuhkat haudataan Lehtolaan, tähän tarkoitukseen varatulle metsäalueelle. Yhteistuhkatuille lemmikeille on halutessanne mahdollista tilata erikseen muistolaatta Lehtolan muistokiveen.
kuvia_kotisivulle.png

Uurnat

Uurnamme valmistetaan kotimaisena käsityönä, joten ne ovat yhtä yksilöllisiä kuten lemmikkinne. Laajasta valikoimastamme löydätte lemmikkinne muistolle juuri sopivan vaihtoehdon. Osa uurnistamme on myös maatuvia, jos haluatte haudata uurnan myöhemmin.


Muisto- ja hautakivilaatat, sekä hautakivet

Kauttamme saatte myös uurnaan kiinnitettäviä muistolaattoja, hautakivilaattoja sekä hautakiviä. Kaiverrus sisältyy tuotteiden hintaan. Erikseen tilattavat hautakivilaatat ja hautakivet toimitamme Teille jälkitoimituksena postitse tai voitte erillisestä sopimuksesta noutaa ne myös itse ajanvarauksella toimipisteestämme.