Palvelumme

Surun kohdatessa perhettänne, tarjoamme Teille henkilökohtaisen ja kiireettömän palvelun. Saatte kaikki lemmikkinne tuhkaamiseen liittyvät palvelut ja tuotteet luotettavasti samasta paikasta. Jos mahdollista, alla oleviin palveluihimme ja tuotteisiimme kannattaa tutustua etukäteen. Näin surun keskellä ei tarvitse tehdä vaikeita päätöksiä eläinystävän viimeisen matkan järjestelyistä.

Toimimme yhteistyössä useiden eri eläinlääkäreiden ja eläinlääkäriasemien kanssa. Yhteistyöeläinlääkäreiden kautta asioidessanne, Teidän ei tarvitsee erikseen ottaa yhteyttä meihin, vaan he välittävät meille tiedot valitsemistanne tuhkausvaihtoehdoista ja tuotteista.


Noutopalvelu

Suomen Eläintuhkaus noutaa pois nukkuneen lemmikkinne eläinlääkäriasemalta sopimuksen mukaan. Voitte myös tuoda lemmikkinne itse toimipaikkaamme Myrskylään. Otamme Teidät vastaan arkisin ajanvarauksella. Viikonloppuisin olemme suljettuna ja Teitä palvelee lähin päivystävä yhteistyöeläinlääkärimme. Palveluiden hinnat löydät täältä


Tuhkaus

Lemmikin tuhkaus on hienotunteinen ja vaivaton tapa lemmikkinne hautaamiseen.
Valittavissanne on yksilötuhkaus, jossa lemmikkinne tuhkataan erikseen ja tuhka otetaan talteen valitsemaanne uurnaan. Uurnattu tuhka palautetaan Teille sopimuksen mukaan, joko eläinlääkäriasemalle tai lähettäen Matkahuollon kautta. Tällöin vaadimme maksun ennen lähetystä. Säilytysaikaa voi pidentää Omat paketit - sivulla kirjautumalla Matkahuollon palveluun. Voitte myös noutaa uurnan toimipaikastamme Myrskylästä ajanvarauksella. Lemmikkien tuhkaus hinnat löydät täältä


Yksilötuhkaus hautapaikalla, jossa lemmikkinne tuhkataan erikseen ja tuhka otetaan talteen pellavauurnaan. Uurnattu tuhka haudataan omalle merkitylle hautapaikalleen 10 vuoden sopimuksella Lehtolaan, Suomen Eläintuhkauksen omistamalle metsäalueelle. Palvelu sisältää kaiverretun tumman hautakiven aluskivellä. Pellavauurnan hautaus, sekä hautakiven kiinnittäminen suoritetaan toimestamme maan ollessa sula. Hautapaikkakartta on saatavilla toimistostamme.


Voitte halutessanne valita myös yhteistuhkauksen, jossa lemmikkejä tuhkataan useampia samanaikaisesti. Tässä vaihtoehdossa lemmikkien tuhkat haudataan Lehtolaan, tähän tarkoitukseen varatulle metsäalueelle. Yhteistuhkatuille lemmikeille on halutessanne mahdollista tilata erikseen muistolaatta Lehtolan muistokiveen.
kuvia_kotisivulle.png

Uurnat ja muistoesineet

Uurnamme  ja muistoesineemme valmistetaan kotimaisena käsityönä, joten ne ovat yhtä yksilöllisiä kuten lemmikkinne. Laajasta valikoimastamme löydätte lemmikkinne muistolle juuri sopivan vaihtoehdon.

Uurnia on valikoimassa useista eri materiaaleista keramiikasta puuhun. Osa uurnistamme on myös maatuvia, jos haluatte haudata uurnan myöhemmin. 

Muistoesineet ovat hieno tapa kunnioittaa lemmikkisi kaunista muistoa. Valikoimassa on mm. useita eri koruja lemmikin tuhkasta valmistettuna, joissa lemmikin muisto kulkee mukanasi.


Muisto- ja hautakivilaatat, sekä hautakivet

Kauttamme saatte myös uurnaan kiinnitettäviä muistolaattoja, hautakivilaattoja sekä hautakiviä. Kaiverrus sisältyy tuotteiden hintaan. Erikseen tilattavat hautakivilaatat ja hautakivet toimitamme Teille jälkitoimituksena postitse tai voitte erillisestä sopimuksesta noutaa ne myös itse ajanvarauksella toimipisteestämme.