Palvelumme

Surun kohdatessa perhettäsi, saat meiltä kaikki lemmikkisi tuhkaamiseen liittyvät palvelut ja tuotteet luotettavasti samasta paikasta. Jos mahdollista, alla oleviin palveluihimme ja tuotteisiimme kannattaa tutustua etukäteen. Näin surun keskellä ei tarvitse tehdä vaikeita päätöksiä eläinystävän viimeisen matkan järjestelyistä.

Toimimme yhteistyössä useiden eri eläinlääkäreiden ja eläinlääkäriasemien kanssa. Yhteistyöeläinlääkäreiden kautta asioidessa, ei tarvitsee erikseen ottaa yhteyttä meihin, vaan he välittävät meille tiedot valitsemistasi tuhkausvaihtoehdoista ja tuotteista.

Noutopalvelu

Noudamme pois nukkuneen lemmikkisi eläinlääkäriasemalta sopimuksen mukaan. Voit myös tuoda eläinystäväsi itse toimipaikkaamme Myrskylään. Olemme arkisin avoinna ajanvarauksella. Viikonloppuisin olemme suljettuna ja sinua palvelee lähin päivystävä yhteistyöeläinlääkärimme. Palveluiden hinnat löydät täältä.

Tuhkaus

Lemmikin tuhkaus on hienotunteinen ja vaivaton tapa lemmikkisi viimeiseksi matkaksi.
Valittavissa on yksilötuhkaus, jossa lemmikki tuhkataan erikseen ja tuhka otetaan talteen valitsemaasi uurnaan. Uurnattu tuhka palautetaan sopimuksen mukaan, joko eläinlääkäriasemalle tai lähettäen Matkahuollon kautta. Tällöin vaadimme maksun ennen lähetystä. Säilytysaikaa voi pidentää Omat paketit - sivulla kirjautumalla Matkahuollon palveluun. Uurnan voi myös noutaa toimipaikastamme Myrskylästä ajanvarauksella. Lemmikkien tuhkaus hinnat löydät täältä.


Yksilötuhkaus hautapaikalla, jossa lemmikki tuhkataan erikseen ja tuhka otetaan talteen pellavauurnaan. Uurnattu tuhka haudataan omalle merkitylle hautapaikalleen 10 vuoden sopimuksella Lehtolaan, Suomen Eläintuhkauksen omistamalle metsäalueelle. Palvelu sisältää kaiverretun tumman hautakiven aluskivellä. Pellavauurnan hautaus, sekä hautakiven kiinnittäminen suoritetaan toimestamme maan ollessa sula. Hautapaikkakartta on saatavilla toimistostamme.


Voit halutessasi valita myös yhteistuhkauksen, jossa lemmikkejä tuhkataan useampia samanaikaisesti. Tässä vaihtoehdossa lemmikkien tuhkat haudataan Lehtolaan, tähän tarkoitukseen varatulle metsäalueelle. Yhteistuhkatuille lemmikeille on halutessanne mahdollista tilata erikseen muistolaatta Lehtolan muistokiveen.

Uurnat ja muistoesineet

Uurnamme ja muistoesineemme valmistetaan kotimaisena käsityönä, joten ne ovat yhtä yksilöllisiä kuten lemmikkisi. Laajasta valikoimastamme löydät eläinystäväsi muistolle juuri sopivan vaihtoehdon.

Uurnia on valikoimassa useista eri materiaaleista keramiikasta puuhun. Osa uurnistamme on myös maatuvia, jos uurnan haluaa haudata. 

Muistoesineet ovat hieno tapa kunnioittaa lemmikkisi kaunista muistoa. Valikoimassa on mm. useita eri koruja lemmikin tuhkasta valmistettuna, joissa lemmikin muisto kulkee mukanasi.


Muisto- ja hautakivilaatat, sekä hautakivet

Kauttamme saat myös uurnaan kiinnitettäviä muistolaattoja, hautakivilaattoja sekä hautakiviä. Kaiverrus sisältyy tuotteiden hintaan. Erikseen tilattavat hautakivilaatat ja hautakivet toimitamme jälkitoimituksena postitse tai voit sopia noudon ajanvarauksella toimipisteestämme.

Mikäli jokin jäi askarruttamaan, katso usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä meihin.