« Takaisin

111. Utu-muistoesine

Muistoesine on tilattavissa perinteisen uurnan korvikkeena tai uurnan lisäksi. Asiakkaan valitessa muistoesineen uurnan korvikkeeksi, jäljelle jäävä tuhka tullaan hautaamaan Lehtolaamme. Utu-muistoesineemme valmistetaan parhaissa suomalaisissa lasihyteissä nk. paperipainotekniikalla, jossa teräspunttelin päähän kerätään lasiuunista yli 1000 asteista kirkasta lasia kerroksittain. Lasimassaan lisätään pieni määrä lemmikin tuhkaa, josta muodostuu kaunis ja aina erilainen valkoinen kuplakuvio. Valmis muistoesine jäähdytetään hitaasti huoneenlämpöön ja pohja hiotaan tasaiseksi.


Jokainen muistoesine valmistetaan tilaustyönä ja siitä muodostuu ainutlaatuinen lasinen muisto, joka sisältää hippusellisen oman lemmikin tuhkaa. Näin rakkaan lemmikin muisto kulkee mukana vaihtuvissakin elämäntilanteissa. Tuhka muodostaa aina yksilöllisen herkän kuplakuvion lasin sisälle.


Utu-muistoesineen halkaisija on noin 10cm.
Huomioittehan, että käsityönä valmistettu muistoesine on aina yksilö, ja siksi sen koko ja tuhkan muodostama kuviointi voivat poiketa hieman kuvan tuotteesta.

Toimitusaika noin 3 - 6 viikkoa, tuhkaerän lähettämisestä valmistajalle. Toimitusaika poikkeuksellisesti n. 9 viikkoa kesä- ja heinäkuun ajan.

Jos haluat kysyä lisää tuotteistamme tai tilata tuotteen jälkikäteen, voit lähettää meille viestin tästä.

Hinta:199.00 €